Scherp opgemerkt

Kyocera

Messensets Kyocera.

 

Kyoptop Series

De koksmessen uit de Kyotop Series hebben allemaal een keramisch lemmet. Het grote voordeel hiervan is dat ze niet kunnen roesten, lang scherp blijven en geen smaken opnemen. Hierdoor zijn deze messen ideaal voor het werken met voedsel.

Het zwarte, gevlamde lemmet in combinatie met het zwarte pakkahouten handvat zorgt voor een luxe uitstraling. Een keukenmessenset waar u mee gezien kunt worden!

 

FK-Series White

Een uitgebreide messenset bestaande uit de meest gebruikte keukenmessen zoals een broodmes, tomatenmes en verschillende maten van het Chef’s mes. De keramische messen hebben in deze serie een wit lemmet. Dit geeft samen met het zwarte heft een strakke uitstraling. Uiteraard geniet u ook met deze messenset van de vele voordelen van het keramisch mes.

 

FK-Series Black

De inhoud van deze serie is vrijwel gelijk aan de FK-Series White. In de FK-Series Black is echter ook een Sashimimes verkrijgbaar.

Het grote verschil is de kleur van het lemmet. In deze serie is het mes volledig zwart, zowel het handvat als het lemmet. Dit geeft deze keramische messenset een stoer uiterlijk. De FK-Series Black is een uitgebreide set met koksmessen voor divers gebruik in de professionele keuken of voor de gepassioneerde hobbykok.

 

Chef’s Series

Een serie bestaande uit drie koksmessen in verschillende maten: 13 cm, 15 cm en 17 cm. Deze zeer scherpe, keramische messen kunt u gebruiken voor allerhande snijwerkzaamheden in uw keuken. Of het nu gaat om het snijden van fruit, een groot stuk vlees of het portioneren van stukken vis, met deze messen krijgt u het moeiteloos voor elkaar.

 

Een aantal van de Kyocera messen zijn verkrijgbaar met een gekleurd heft. Kijk op onze site voor de mogelijkheden, of kom een kijkje nemen in onze showroom.