Scherp opgemerkt

MacKnife


MacKnife Original Serie

De Original Serie bestaat uit zes professionele keukenmessen. Alle messen in deze serie hebben een ronde punt waardoor er veilig gewerkt kan worden. Het lemmet is zeer dun, slechts anderhalve millimeter. Hierdoor zijn de messen inzetbaar voor vrijwel al het snijwerk in de keuken, van zacht fruit tot een stevig stuk vlees.

 

MacKnife Superior Serie

In de Superior Serie vindt u koksmessen die door het iets dikkere lemmet van twee millimeter en een zwaarder heft wat meer gewicht hebben. Dit geeft de messen een stevigheid waarmee naast vlees, vis en fruit ook gevogelte goed gesneden kan worden. In deze serie vindt u ook een speciaal broodmes.

 

MacKnife Chef Serie

De Chef Serie is de meest uitgebreide messenset van Macknife. Speciaal in deze serie zijn een apart uitbeenmes, een speciaal mes om zalm mee te snijden, kaasmes en een sushimes. Het sushimes heeft een zwarte coating op het lemmet waardoor de rijst niet aan het mes blijft plakken en perfecte stukjes sushi gesneden kunnen worden. In tegenstelling tot de Original Serie en de Superior Serie hebben de messen in de Chef Serie een scherpe punt.

 

MacKnife Professional Serie

Macknife biedt u met de Professional Serie een zeer complete koksmessenset die in restaurantkeukens zeker niet zou misstaan. Voor verschillende snijwerkzaamheden is een stevig in de hand liggend mes beschikbaar. Van een klein schilmes voor het dun schillen van groenten en fruit tot een groot vleesmes voor het snijden van stukken ham of gebraad.

 

MacKnife Damascus Serie

De koksmessen uit deze serie hebben door hun lemmet van 32 lagen gehard staal en hun grote, comfortabele heften een stoer uiterlijk. Deze messenset bestaat uit messen voor specifiek gebruik in de keuken zoals een fileermes, broodmes en groentemes.

  

MacKnife Ultimate Serie 

Een set bestaande uit vijf kwalitatief hoogstaande koksmessen, waaronder het klassiek Franse Chefmes. Van deze messen mag u kwaliteit verwachten, ze zullen aan al uw hoge eisen voldoen. Speciaal aan deze set is het vleesmes waarmee u moeiteloos door botjes heen kunt hakken en grote stukken vlees in mooie, kleinere porties kunt verdelen. Het lemmet, gemaakt van Superieur Tungsten staal behoudt lange tijd zijn scherpte.

 

MacKnife Thomas Keller Set

De Thomas Keller Set is gemaakt in een gelimiteerde oplage.

Uiteraard kunt u van deze messenset de hoogstaande kwaliteit van Macknife verwachten. De in wit uitgevoerde heften geven deze set een zeer luxe en exclusieve uitstraling. De Thomas Keller Set bestaat uit vijf professionele koksmessen, een aanzetstaal en wordt geleverd in een luxe houten opbergkistje.

 

Naast deze messensets kunt u bij ons ook terecht voor een aanzetstaal, wetsteen en messenmap van Macknife.