Scherp opgemerkt

Over Chef' Mes

Japanse koksmessen zijn de beste ter wereld. Wij zijn er daarom trots op dat we u drie Japanse topkwaliteit messenmerken aan kunnen bieden. Deze koksmessen zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik en voor gebruik door de gepassioneerde thuiskok.

Kai messen

De KAI messen staan bekend om hun excellente functionaliteit, scherpte en levensduur. KAI heeft diverse goed gesorteerde messensets in het assortiment. 

Keramische messen van Kyocera

Van Kyocera bieden we u het keramisch mes aan. De snijvaardigheid en het lichte gewicht van deze messen zorgen ervoor dat u perfect dunne, rechte plakjes kunt snijden. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een volledig keramische messenset.  

MacKnife

MacKnife heeft een aantal zeer complete series geproduceerd. Kenmerkend aan deze messensets is het dunne lemmet waarmee u moeiteloos door verschillende soorten voedsel kunt snijden. 

Onder het kopje “keukenmessen” vindt u diverse messen voor specifiek gebruik in de keuken. U kunt hierbij denken aan een fileermes, steakmes, broodmes of uitbeenmes. Deze keukenmessen zijn allen los verkrijgbaar of als complete messenset.

De messensets staan apart vermeld op deze site. Zo kunt u in een oogopslag zien wat de inhoud van de sets is en wat de verschillen tussen de sets zijn.

Naast de keukenmessen en messensets kunt u bij ons ook terecht voor overige snijbenodigdheden zoals een messenfoedraal , wetsteen of snijplanken. 

In deze webshop kunt u ons ruime assortiment koksmessen bekijken. Voor uitgebreide informatie of persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze showroom.