Scherp opgemerkt

Verzenden & bezorgen

Verzending Nederland

Bezorgmoment
Het tijdstip waarop PostNL uw bestelling komt afleveren is niet exact te bepalen. Pakketten kunnen door PostNL over het algemeen van 8.00 uur tot 17.00 uur bij u bezorgd worden.

Wanneer u niet aanwezig bent op het afleveradres
Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent ontvangt u een bericht van de bezorger met een 'Niet- thuis-code' erop. Met deze code kunt u - dezelfde dag vóór 22.00 uur - op onlineverzendservice.postnl.nl/ontvangen een keuze voor de tweede bezorgpoging maken.
Als u geen keuze maakt of kiest voor aflevering thuis op een andere dag en de tweede keer wederom niet thuis bent, ontvangt u opnieuw een bericht om uw zending bij een PostNLkantoor in uw buurt op te halen.

Verzending België

Bezorgmoment
Naar België verzenden wij met UPS. Het tijdstip waarop UPS uw bestelling komt afleveren is niet exact te bepalen. Pakketten kunnen over het algemeen door UPS van 8.00 uur tot 17.00 uur bij u bezorgd worden.

Wanneer u niet aanwezig bent op het afleveradres
Indien u niet aanwezig bent bij aflevering zal de UPS bezorger een InfoNotice in de brievenbus bij u achterlaten. Met het InfoNotice-nummer, dat boven de streepjescode staat, kunt u uw verzending traceren, ontvangst bevestigen, de leverdatum wijzigen, opgeven dat u uw verzending wilt ophalen in een UPS-klantencenter, uw verzending laten afleveren op een ander adres of de verzending terugsturen naar de afzender. Ga naar UPS.com. selecteer de tab Traceren, vul uw UPS InfoNotice-nummer in in het veld Trackingnummer en volg de instructies.

Afhalen niet mogelijk

Helaas is afhalen bij ons niet mogelijk.

Verzendkosten

Normale zending
Wij brengen voor iedere bestelling € 4,50 aan verzendkosten in rekening.
Op bestellingen boven de € 150,- brengen wij GEEN bezorgkosten in rekening.